Despre noi

AEPF0010

Compania

SOL este un producator de geamuri decorative, oglinzi si mobilier din sticla din Bucuresti. Suntem a doua generatie de geamgii, cu experienta de peste 30 de ani in domeniul prelucarii sticlei. Aici, la SOL folosim spatiul de productie la capacitate maxima, oameni priceputi, tehnologie de ultima ora si un stoc permanent de geamuri si oglinzi, la dispozitia clientilor nostri.

Produse

La noi gasiti multe stiluri de modele pe sticla, pictura pe sticla, sticla colorata, oglinzi simple sau decorative, sticle personalizate, modele unicat executate pe comanda, special pentru fiecare client. Vizionati modelele noastre in sectiunea Galerie pentru mai multe informatii. Suntem mereu în cautarea de noi modalitati de a fi mai productivi. Ne straduim sa ne mentinem clientii fericiti si suntem mereu dornici de altii noi. Ne bucuram sa lucram indeaproape cu oamenii în proiectele lor, si sa le dam sfatul nostru.

SPATIUL DE PRODUCTIE


SOL foloseste spatiul de productie la capacitate maxima, oameni priceputi, tehnologie de ultima ora si un stoc permanent de geamuri

TEHNOLOGIE

Efectul de sablare, de mare efect pentru sticla folosita in amenajari interioare( usi, ferestre, panouri de dus, paravane, partitionari de birouri, mobilier etc) si nu numai, poate crea imagini, cuvinte si forme atat prin ajustarea presiunii cu care se pulverizeaza materialul abraziv cat si prin modificarea unghiului sub care se lanseaza acesta.

Vezi modelele de geamuri sau contacteaza-ne.

%d bloggers like this: